Festival info

Grastival

Grastival is hét muziekfestival voor jong en oud waar jij sowieso bij wilt zijn! In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot één van de meest gezellige muziekfestivals in de Noordoostpolder. Ieder jaar beleven vele festivalgangers een onvergetelijke dag op het festivalterrein in Luttelgeest. Er zijn meerdere podia, uiteenlopende muziekstijlen, knallende acts en uiteraard de nodige alcoholische consumpties. En dat allemaal in onze prachtige Noordoostpolder! Het is de perfecte plek om samen met iedereen de zomervakantie feestend en knallend af te sluiten!

Grastival is een initiatief van J19nu-MixML

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag.

Op dit moment is de kaartverkoop voor Grastival 2020 nog niet begonnen.

Het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen, maar dit kost wel meer geld dan wanneer je dit online doet. Tevens loop je het risico dat het festival uitverkocht raakt, waardoor tickets aan de deur dan niet meer beschikbaar zijn.

De minimumleeftijd voor Grastival is 16 jaar en vertoon van je ID-kaart is verplicht. Uitzonderingen worden niet gemaakt.

Nee, Grastival hanteert een streng alcoholbeleid. Personen onder de 18 jaar krijgen geen alcohol. Voor handhaving maken we gebruik van een bandjessysteem. Wanneer iemand onder de 18 betrapt wordt op het nuttigen van alcohol, wordt deze persoon van het festivalterrein verwijderd.

Vertoon van je ID-kaart is verplicht en zonder ID-kaart kom je ook niet het festivalterrein op. Uitzonderingen worden niet gemaakt.

Wanneer er al geld van je bankrekening is afgeschreven houd dan je ingevulde e-mailadres in de gaten. Binnen enkele minuten zul je hier een e-mail moeten ontvangen met daarin een link waar je de ticket(s) kunt downloaden. Wanneer je geen e-mail ontvangen hebt in je inbox kan deze ook in de spambox terecht gekomen zijn. Als je na een kwartier nog steeds geen e-mail hebt ontvangen of als je vragen hebt over je bestelling, neem dan contact op met Tickettekoop via e-mailadres info@tickettekoop.nl, of via telefoonnummer 0527-522166.

Het festival begint om 21:00uur en eindigt om 02:00uur.

LET OP: De deuren sluiten om 23:00uur, dus zorg ervoor dat je voor die tijd binnen bent.

Op het terrein zijn geen kluisjes aanwezig. Wel is er een garderobe waar je je jas en tas kan opbergen.

Locatie

Grastival vindt plaats op het festivalterrein van Luttelgeest.

Uiterdijkenweg 1
8315 PK, Luttelgeest
Nederland

Busvervoer

Ieder jaar rijden er bussen vanuit verschillende locaties naar het festivalterrein toe. Meer informatie over het busvervoer en over hoe je je kunt opgeven vindt je op de pagina Busvervoer.

Op het terrein is er voldoende ruimte om je auto of fiets te parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich voor de ingang van het festival en er zijn parkeerwachters aanwezig om je te begeleiden naar de juiste locatie.

Het is niet mogelijk munten na afloop te retourneren.

Zoals je misschien al weet is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent of overkapping wordt beschouwd als gesloten ruimtes en hier mag dan ook niet in gerookt worden. In de open lucht is het verder geen probleem.

Nee, op het terrein van Grastival worden geen sigaretten verkocht.

Ja, het is mogelijk om te pinnen op het terrein. Uiteraard kan je ook betalen met contant geld.

Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in onze Privacyverklaring.

TICKETS

Bestel nu je tickets al vanaf:

€ 10,-